Ervaringen


Roos: echt een toppertje! ben meerdere malen geweest en zal ook zeker nog heel veel vaker gaan. ze is super zorgzaam en houd uitstekend rekening met je persoonlijke wensen. je bent echt een lieverd!
ga zo door❤

Sanne:  Via via in contact gekomen met Jolanda. Voor mijn eerste bezoek was ik nog wat twijfelachtig maar eenmaal binnen was ik meteen om!! Super professioneel, stelt je meteen op je gemak en staat altijd voor je klaar. Niets is teveel gevraagd! Na een bezoek aan Jolanda stap ik altijd als een ander mens weer naar buiten. Zit je niet lekker in je vel of wil je gewoon even ontspannen zodat je er daarna weer voor 100% tegenaan kan? Maak dan zeker een afspraak!

Laura:  Ik heb Jolanda een paar jaar geleden ontmoet en werd nieuwsgierig naar haar manier van behandelen. Ze heeft toen mijn zoon zo goed kunnen helpen, dat ik ook zelf een afspraak heb gemaakt. Jolanda laat je je meteen helemaal op je gemak voelen en samen werk je naar een oplossing. De behandelingen zijn met een lach en een traan en daarna kan je met frisse moed er weer tegen aan. Een echte aanrader als je even vastzit en een zetje de juiste richting in nodig hebt. De drempel is laag. Heb je het gevoel dat je kind iets dwarszit en je wilt graag helpen, maar je weet niet precies hoe, Jolanda kan daar ook een helpende hand in bieden. In een korte tijd kan ze voor heel veel duidelijkheid zorgen. Ik kan nog wel heel lang doorgaan zo, maar je moet het gewoon zelf ervaren. Ik ben in ieder geval heel blij dat ik haar op mijn pad heb mogen ontmoeten.

Jessica:  Wat ben ik blij dat Jolanda op mijn pad is gekomen. Ze heeft mij enorm geholpen met mijn zoontje, maar ook mij en dat doet ze nog steeds. Ze luistert goed ze voelt alles aan en weet op dat moment de juiste dingen aan te pakken. Ze is liefdevol, rustgevend waardoor er rust en regelmaat komt in je leven. Of het nu spiritueel is of dat je met jezelf in de knoei zit. Jolanda helpt je. Ze is een zonnestraal met warmte, liefde, positiviteit en kleurrijk. Een echte aanrader. Ga zo door Jolanda je geeft liefde en kleur aan de wereld 

Cindy:  Na jaren zoeken de perfecte kracht en persoon gevonden. Eenheid verbindt sterk in wie ze is en wat ze doet. Lokatie voor jong en oud die vastlopen met zichzelf in welke vorm dan ook en het even niet meer weten. Super blij mee.